Instagram Лесі Нікітюк рясніє яскравими фотографіями в самих різних локаціях світу. І на кожній з них телеведуча показує свій характер, свою загадкову душу, власний стиль, впевненість і силу.

Неможливо відірвати погляд від барвистих фото, які покликані пробудити всередині почуття прекрасного або первісне відчуття пристрасті. Нікітюк відмінно попрацювала зі своїм тілом – гнучкість, вдалі пози – селебріті знає про свої сильні сторони, і чітко робить на них акцент.

Зараз телеведуча відпочиває в західній частині Африки, в Кабо-Верде. Тому особиста сторінка зірки в соціальній мережі Instagram заповнена тропічними пейзажами і пляжними образами знаменитості. На одній з найсвіжіших фотографій Нікітюк відображена в міні-шортах, срібному топі на бретелях, під який навмисно не був одягнений бюстгальтер, а також шикарні срібні туфлі-човники на високій шпильці.

Шанувальники відразу ж накинулися на коментарі телеведучої, щоб написати компліменти оригінальному образу кумира.

В цілому, гардероб зірки насичений світлими тонами зі срібними нотками. Складається враження, що Нікітюк спеціально підібрала одяг легких і повітряних фасонів і кольорів, щоб зробити сам відпочинок в Кабо-Верде барвистим і яскравим.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що актриса Ольга Сумська показала свіжі фото своєї мами.

Нагадуємо, що у родині Івана Урганта стався розкол після смерті бабусі.

Також, співачка Надя Дорофєєва показала татуювання в незвичайному місці.