Під час ток-шоу "Прямий ефір" з Андрієм Малаховим ексдружина нинішнього чоловіка співачки Маші Распутіної раптом заявила, що артистка, нібито, ображала вже покійну Жанну Фріске.

Олена Захарова заявила, що Распутіна після новини про смерть солістки групи "Блестящие" абсолютно не шкодувала і того, що трапилося, пишуть російські ЗМІ.

"Коли померла Жанна Фріске - я ревіла. Всім шкода було. А Распутіна тоді сказала: "На одну повію менше стало", — заявила Захарова і додала, що Маша ще й нецензурно вилаялася при цьому.

У студії знаходився батько покійної - Володимир Фріске, який був шокований сказаним. Він не зміг стримати сліз після почутого.

Також на ток-шоу перебувала дочка Маші Распутіної, яка заступилася за матір і заявила, що це все брехня. Однак громадськість настільки була обурена почутим, що почала хейтити Машу Распутіну в мережі Інтернет.

Артистка, яка не говорила подібних речей, має намір притягнути Захарову до кримінальної відповідальності за наклеп. За допомогою вона звернулася до відомого зіркового адвоката Сергія Жоріна.

"Ми вивчили висловлювання Захарової в ефірі федерального каналу і вважаємо, що в них може міститися склад злочину, передбачений ч.2 ст.128. 1 КК РФ (наклеп). Відповідну заяву в правоохоронні органи вже підготовлено. Тепер в рамках дослідчої перевірки необхідно встановити всі обставини, що передували скоєнню злочину", - заявив Жорін в коментарях російським виданням.

Раніше Hyser писав про те, що Маша Распутіна впала в істерику у відповідь на образу відомої актриси.

Також Hyser повідомляв, що Маша Распутіна намагалася схопити Галкіна за "дзвіночки".

Нагадаємо, що