Євгенія Симонова-зірка фільмів «Афоня», «В бой идут одни "старики"» і багатьох інших відомих картин – зізналася, що була хвора, і повідала, як безстрашно перемогла рак.

Про це зірка заявила в одному недавньому інтерв'ю, інформують РосЗМІ.

За словами актриси, все почалося зі звичайної пневмонії, яку Симонова переносила на ногах, займаючись самолікуванням і приймаючи антибіотики. Це було на початку 2000-х років, під час великого гастрольного туру, коли не було можливості відлежатися в лікарні під пильною увагою лікарів. Тому, артистка збивала симптоми, в тому числі температуру, і продовжувала виступати.

Однак пневмонія - це не те захворювання, яке проходить саме по собі. Через якусь кількість часу, недуга у Симонової придбав хронічний характер, і тоді актриса звернулася до лікарів. Рентгенівський знімок визначив темне місце на легкому. Але лікарі не стали бити паніку і вирішили поспостерігати. Однак після чергового загострення хвороби, медики визначили, що темна область на легкому збільшилася в розмірі. Тоді медики стали рекомендувати проведення операції з відсікання частини ураженого органу.

У 2013 році сім'я Євгенії Симонової прийняла рішення направити знаменитість до Німеччини, так як чули про російський досвід проведення даної операції. Сама ж артистка сподівалася, що в Німеччині їй призначать належне лікування і оперативне втручання не знадобиться. Але консиліум лікарів вирішив терміново оперувати. В ході хірургічного втручання, доктора взяли біопсію і визначили наявність злоякісної пухлини – аденокарциноми. Таким чином, хірурги вирішили відсікти трохи більше, ніж планувалося спочатку, щоб виключити розвиток метастаз.

Симонова дізналася про свій діагноз після операції. А вже через півтора місяці артистка знову повернулася на сцену.

За твердженням зірки, вона не боялася смерті тоді, не боїться її й зараз, адже прожила гідне щасливе життя, і піти буде не соромно і не важко. Євгенія Симонова зазначила, що за життя рідних і близьких людей переживає куди більше, ніж за своє власне.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, як живуть зірки легендарної кінотрилогії "Назад в майбутнє" через більше 35 років після прим'єри фільму.

Нагадуємо, що музичний виконавець Юра Шатунов вперше відкрив завісу свого особистого життя і розповів про дітей.

Також портал Hyser інформував, що дочка Євгена Кошового стрімко вривається в український шоу-бізнес.