У мережі розповіли про успіх у кар'єрі 13-річної Варвари Кошової.

Дочка відомого коміка з самого дитинства підкорює сцену. У дівчинки є не тільки акторський талант, але і непогані вокальні дані. Варвара дала інтерв'ю в програмі "ЖВЛ", в якому розповіла про свої успіхи.

старша дочка Євгена Кошового увірвалася в український шоу-бізнес, фото: KP.ua

Справа в тому, що Євген Кошовий разом з дружиною і старшою донькою Варварою знімаються в новому проєкті "Батько рулить" для українського телеканалу "ТЕТ". До слова, вперше про доньку Кошового заговорили після того, як вона з'явилася на шоу "Розміши коміка". Тоді 8-річна Варя виграла 20 тисяч грн. Потім вона вирушила на шоу "Голос.Діти", але там їй, на жаль, перемогти не вдалося.

Через свій щільний графік Варя не встигає вчитися і зізнається, що навіть не знає, які шкільні теми зараз проходять її однокласники, але вона має намір надолужити згаяне. До речі, за словами дівчинки, вона не раз терпіла знущання в школі, а все через свого зоряного батька.


Користувачі відзначили, яка тільки у Євгена Кошового красива і талановита дочка. Також вони додали, що на свої 13 років дівчинка дуже тямуща, але все одно порадили їй не поспішати дорослішати.


Раніше "Hyser" писав про те, що Євген Кошовий з "Кварталу" похвалився дуже інтимним татуюванням.

Також наш портал повідомляв, що донька Олени Кравець з "Кварталу" зробила тату в "ніжному місці".

Нагадуємо, що "Квартал 95" показав Кошового зі справжнім волоссям.