Співачка Настя Каменських підкорила фанатів яскравим чином. Для зйомок чергового випуску шоу-Зоряних пародій "Маска" артистка вибрала ефектний декольтований наряд, який доповнила оригінальною чорною вуаллю.

Волосся вона зібрала в акуратну зачіску, обличчя прикрасив виразний макіяж з акцентом на губи і чарівна посмішка. У підписі до фото чоловіка Олексія Потапенко обратілас до телеаудиторії: "Чекаю вас сьогодні о 21:00, щоб знову із завмиранням серця дивитися виступи наших Масок! І вгадувати, хто ж під ними ховається".

Однак старання стилістів знаменитості викликали подив у деяких фоловерів. Одні заявили, що сукня виглядає надто похмурим і в поєднанні з вуаллю нагадує траурне вбрання, а хтось пожартував про те, що воно виготовлено з вторсировини:

До слова," зірковий детектив " Настя Каменських і в попередніх випусках шоу давала хейтерам привід позлословити:

Як відомо, Настя Каменських давно і міцно увійшла до списку топових українських зірок. Але злостивці постійно критикують її за Відверті кадри або, наприклад, зайву вагу. Хоча сама знаменитість говорила про те, що навчилася приймати і любити себе, навіть якщо буває "неідеальною".

Раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Дантес розповів про те, як дружина забула про його вокальний талант.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару була помічена в парку в компанії свого малюка.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальними фото з відпочинку в Італії і заінтригувала "чоловічою ногою" в спальні.