Телеведуча і головний світський експерт українського шоу-бізнесу Катя Осадча вирушила в Арабські Емірати в рамках зйомок програми "Світське життя". Знаменитість встигла не тільки попрацювати, але і насолодитися моментом і трохи відпочити.

Як відомо, в кінці серпня 2021 року вона стала мамою втретє, але це не заважає їй працювати над своєю фігурою і робити її ще більш досконалою. "Фото в купальнику повернулися в стрічку 😂 але ще є над чим працювати ️ ️ чудеса не трапляються, зайві кіло самі не йдуть, на жаль😆" - зізналася Катя Осадча.

Як з'ясувалося, Катя Осадча показала, що брала інтерв'ю у головної героїні першого сезону романтичного проекту "Холостяк" і популярної актриси Ксенії Мішиної:

До слова, до цього зірка ТБ побувала в пустелі і влаштувала фотосесії на тлі безкрайніх пісочних просторів. "У моїй колекції заходів, однозначно, не вистачало заходу в пустелі. Жодна фотографія не передасть величі пустелі, сьогодні відчули себе героями фільму Дюна. Наші пустельні пригоди скоро в світському житті " - із захопленням заявила дружина Юрія Горбунова.

Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич розбурхала шанувальників новим фото без нижньої білизни.

Також наш портал розповів про те, що мама Дана Балана похвалилася ідеальною фігурою в суперкороткому вбранні.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару підкорила фанатів струнким формами в стильному вбранні.