Російський шоумен і актор Стас Садальський з натхненням розповів про те, як йому працюється із зіркою серіалу «Свати» Тетяною Кравченко.

За його словами, вона неймовірно талановита актриса і володіє невичерпним запасом позитиву. Разом вони задіяні у виставі «цвях сезону» і, судячи з мікроблогу, російського шоу-бізнесового діяча, він дуже радий такій співпраці.

"Під час репетицій дізнаюся багато нового про актрису Тетяну Карлаш з Донецька. Прізвище Карлаш, Тетяна отримала від рідного батька і носила, поки мама не вийшла вдруге заміж ... була тоненькою і тендітною... мріяла бути балериною, кружляла голови сильним світу цього, але вважає говорити про це публічно жінці за..." - написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також артист зізнався, що його колега по цеху нереально смішно і талановито.

У коментарях до посту шанувальники знаменитості обсипали її компліментами. Але деякі заговорили про те, що вона помітно постаріла.

До слова, до цього Стас Садальський вже присвячував пости Тетяні Кравченко. При цьому він писав про те, що вона "дуже хороша, але не щаслива". А все тому, що під час однієї і репетицій вона зізналася, що з ранніх років страждала від насильства.

"Каже-мене все життя все били. І в дитинстві, і потім. Вітчим питав-чому ти здачі Не даси? А вона каже - я могла! Я ж дуже велика. І спортсменка! Але боялася, що так вдарю, що вб'ю. І сяду!"- процитував її слова російський актор і завсідник телешоу.

Раніше "Hyser" писав про те, що лікарі борються за здоров'я легендарного музиканта Олександра Градського.

Також наш портал розповів про те, що син Анастасії Заворотнюк вперше показав свою дружину.

Нагадуємо, що зірка серіалу "Свати" показала улюблену позу в ліжку.