Знаменита українська співачка Аліна Гросу із завидною регулярністю постить в соцмережі ефектні фото. "Молода, красива і впевнена в собі» - саме так найчастіше характеризують зірку її шанувальники.

Вона активно займається творчістю, а нещодавно вона виступила в столичному Палаці Спорту і залишила незгладимий слід в серцях цінителів свого таланту. Через деякий час вона подякувала всім причетних до концертного дійства і зізналася, що відчуває їх всебічну підтримку. Вона дуже хвилювалася перед сольним концертом, але в підсумку все пройшло чудово і залишився тільки позитив.

"Це надихає і дає сили працювати ще більше. Завдяки вам є Я-Grosu. Артист Grosu - це не тільки одна людина, а ціла команда людей, яка нестримно трудиться і віддає себе до останньої краплі за вашу любов 🙏 🏻 " - написала вона.

До цього на сторінці Аліни Гросу фанати отримали можливість оцінити її ідеальні форми. Вона розмістила фото в декольтованому вбранні чорного кольору. Волосся-розпущене, на обличчі - виразний макіяж з акцентом на очі. Свій look вона доповнила стильними рукавичками:

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу популярної артистки. Більш того, деяким з них здалося, що Аліна Гросу стала схожа в цьому образі на українську поп-діву Тіну Кароль.

Зацікавила гостей сторінки і зачіска Аліни Гросу: "яка у вас процедура на волоссі, що така хвиля класно тримається?". Але, на жаль, відповіді не було. Слід зазначити, що іноді зірка все ж балує фанатів спілкуванням в мережі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина показала Еллерту, як купається без одягу.

Також наш портал розповів про те, що Злата Огневич засвітила фото без нижньої білизни і викликала шквал емоцій у фанатів.

Нагадуємо, що мама Дана Балана похвалилася фігурою в ультракороткому платтячку і підкорила соцмережі.