Про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова - жінка з широкою душею і, не менш широким шпагатом, відомо давно. Зірка регулярно радує своїх шанувальників і дратує хейтерів сміливими акробатичними етюдами.

В одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram відеофрагмент чергового тренування в спортзалі. Артистка одягалася в багатошаровий костюм і ефектно розмахувала ногами, розташувавшись на тренажері.

У якийсь момент артистка видала гучний звук, який одні фоловери пов'язали з тим, що вона впустила на підлогу маленьку гантельку. Але інші користувачі з іронією заявили про те, що танцівниця перестаралася з фізичними навантаженнями, а тому з нею стався "повітряний" конфуз…

Втім, сама Анастасія Волочкова пояснила, що цим відео всього лише хотіла бути корисною поціновувачам свого таланту: "Вирішила в пості залишити це відео.🩰 Раптом комусь ці вправи здадуться корисними?🐣 На м'язи преса і розтяжку.🩰🐣".

У коментарях до посту гості сторінки обсипали зірку оригінальними коментарями:

До слова, нещодавно Анастасія Волочкова повернулася з відпочинку в Туреччині, де насолоджувалася сонцем і морем. Але робила вона це без свого нового коханого на ім'я Володимир. Знаменитість пояснила, що бойфренд не захотів наражати її здоров'я на небезпеку, оскільки захворів і залишився в Москві. Однак хейтери припустили, що причиною канікул на самоті, стало аж ніяк не здоров'я зоряного залицяльника.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко підкорила шанувальників сміливим образом.

Також наш портал розповів про те, що Катя Варнава розтягнулася в шпагаті і викликала подив публіки.

Нагадуємо, що у мережі з'явилися архівні фото Алли Пугачової, на яких вона відображена під час прогулянки по будівництві.