І само собою, українські знаменитості розсікають по містах не на Москвичах, і навіть не на Ланосах, а на автомобілях класу люкс. У всякому разі більшість з них. До слова, багато хто воліє самостійно водити авто, без водіїв.

Детальніше про автомобілі українських зірок повідомляє РБК-Україна, посилаючись на програму "Викриття".

Катерина Кухар та її Porsche Macan

Катерина Кухар – прима українського балету, яка відома своїм талантам далеко за межами України. Балерина є членом журі найвідомішого танцювального шоу «Танцюють всі».

Власне, на одну з репетицій проекту Кухар приїхала на автомобілі Porsche Macan шоколадного кольору. Даний автомобіль у офіційного дилера коштує 2,5 млн.грн. Однак рік випуску авто не уточнюється.

Діма Коляденко та його Hyundai

Хореограф розповів, як придбав автомобіль. 12 років тому Коляденко жив цивільним шлюбом зі співачкою Іриною Білик, і вона йому позичила 5 тисяч доларів на перший внесок на покупку автомобіля. Пара розпалася, а боргові зобов'язання залишилися. Співачка до останнього не вірила, що екс-коханий поверне їй гроші і вже було пробачила йому борг, проте Коляденко повернув їй гроші, через 11 років, в 2020 році. Автомобіль хоч і старенький, та хвацький - хореограф їздить на ньому виключно по Києву і пробіг машини складає всього 40 тис.км. А рідкісний лимонний колір додає машині шику. Але, власне, який власник, такий і автомобіль.

Іван Дорн і його BMW X5M 50

Музичний виконавець Іван Дорн розсікає на новому позашляховику BMW X5M 50. Машина напхана найостаннішими наворотами - лазерні фари, інтерактивний асистент, який може самостійно припаркувати авто, кольорова проекція на лобовому склі, де відображається швидкість, навігаційна карта власника, і багато інших модних і ексклюзивних примочок.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у співачки Крістіни Агілери випало декольте з сукні.

Також, Катя Варнава повторила подвиг Анастасії Волочкової.

Нагадуємо, що телеведуча Леся Нікітюк зганьбилася в елітному закладі.