Репертуар Примадонни російської естради Алли Пугачової налічує близько 500 пісень. Її хіти знають мільйони шанувальників, а подробиці особистого життя не раз ставали темою для обговорень в мережі і численних ток-шоу.

Алла Борисівна перебуває у шлюбі з ноуменом Максимом Галкіним і навіть майже 30-річна різниця у віці не заважає їм будувати сімейну ідилію.

У свої 72 роки вона намагається виглядати стильно і докладає максимум зусиль для «омолодження». Але при цьому зірка щиро не розуміє, чому в сучасному шоу-бізнесі з'явилася тенденція звинувачувати її в старості.

І поки злостивці розглядають нові зморшки і» сліди " від перетворень на обличчі знаменитості, віддані фанати дістають з особистих архівів унікальні фото. Так, днями в мережі з'явився кадр, на якому Алла Пугачова відображена під час зйомок кліпу «літні дощі» в 1979 році. Вокалістка позувала в контрастному вбранні, що складається з бордового светри і картатої спідниці.

Композиція ці "Літні дощі", була написана на вірші Семена Кірсанова, практично відразу після виходу вона стала суперхітом 1980 року і однією з найбільш пам'ятних пісень в репертуарі артистки. Крім того, в 1979 році саме з цією піснею Примадонна стала лауреатом всесоюзного пісенного фестивалю «Пісня року».

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова зганьбилася під час відпочинку в елітному закордонному готелі.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилися унікальні архівні фото Алли Пугачової в купальнику.

Нагадуємо, що син Софії Ротару накинувся на Сергія Сосєдова через чутки про стан здоров'я зіркової матері.