Шоумен і чоловік співачки Наді Дорофєєвої виступив з яскравим стендапом, в якому розповів про всі «тяготи» і позбавлення, з якими йому доводиться стикатися. В рамках проектах "Стендап 380" артист з іронією висловився про те, як вони з дружиною ведуть побут.

За словами Володимира Дантеса, у них є помічниця по дому і одного разу під час прибирання вона натрапила на цікаві для себе речі. Жінка виявила в гардеробній зірка оригінальний концертний костюм Наді Дорофєєвої.

Він настільки її збентежив, що вона зважилася зателефонувати друзям артистичної пари і уточнити, де в їхньому будинку знаходиться спеціальна шафа з одягом для «інтимних» ігор. Коли ж їй пояснили, що це частина сценічного образу, помічниця заявила: "Ні, ні! У такому виступати не можна".

Володимир Дантес з іронією обурився тому, що прибиральниця спокійно поставилася до інтимної іграшки, забутої на ліжку. А ось костюм шокував її.

Також він розповів про те, що в машині іменитої дружини часто панує хаос і безлад, а на всі прохання бути трохи акуратніше, вона реагує скептично. Надя Дорофєєва говорить про те, що це її автомобіль і в ньому вона може робити все, що захоче.

Але, Володимир Дантес зазначив, що як тільки з авто трапляються якісь проблеми, то воно автоматично стає не її, а їх "загальним".

У коментарях до виступу Володимира Дантеса думки шанувальників розділилися:

Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич показала шанувальникам фото, зроблене у ванній і поділилася філософськими роздумами.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських записала музичний дует з популярним тіктокером.

Нагадуємо, що Оля Полякова засвітила рідкісне фото чоловіка і похвалилася відпочинком на Мальдівах.