Філіп Кіркоров ніколи не заперечував, що володіє досить запальним характером. І цьому є навіть конкретні підтвердження. Деякі пам'ятають, як в 2010-му році Кіркоров по-звірячому побив жінку. Так, Другий режисер "Золотого грамофона" Марина Яблокова ніколи не забуде, як Філіп Кіркоров тягав її за волосся по кремлівській сцені. А не так давно поп-король естради відзначився не менш скандальною витівкою.

Стало відомо, що Філіп Кіркоров не так давно відзначився неналежною поведінкою і налякав дітей матірним криком. Так, публіка вже два тижні шоковано переглядає ролик, знятий за лаштунками програми про талановитих дітей " краще за всіх!", де відомий російський співак, використовуючи нецензурну лексику, голосно кричить на персонал шоу.

РосЗМІ пишуть, що Кіркоров у присутності багатьох дітей і підлітків Кіркоров на всю студію вибухнув брудною нецензурною лайкою. Конфлікт вибухнув на грунті того, що Кіркорову не дозволили відрепетирувати номер разом з оператором, на що співак розлютився і почав кричати: "Шоу ваше ****** не почнеться! І * * * * мені на ваш прямий ефір, поки я не відрепетирую номер з камерами. Півтори години будете * * * * * * * зі мною!"

Скандальну витівку зняли на відео і ролик появляться в мережі.

Не відомо, як відреагував на таку витівку персонал, однак народ в коментарях до побаченого не був вражений такій поведінці артиста. Його вже давно вважають задзвездившейся особистістю, яка чомусь вирішила, що всі повинні терпіти його витівки. Співак прославився не тільки своїми піснями, а й скандалами і вибуховим характером.

Більшість користувачів мережі негативно висловилися на адресу колишнього чоловіка Алли Пугачової.

"Гнати його треба з країни"; " який молодець. Прям король, ось вона - його сутність", Вже пора позбавляти звання Народний"; " огидно!"; "А те, що дитина стоїть і слухає, не бентежить? Ганьба, взагалі деградує"; "Жесть, і він себе вважає королем"," А ви чого чекали від людини, яка спочатку б'є ногами жінку, а потім прикидається психбольним?",- такі коментарі залишили під відео.

Звичайно, знайшлися і такі люди, які спробували встати на захист Кіркорова. Нібито він професіонал і вимагає повної віддачі від тих, з ким працює.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Наташі Корольової обурив шанувальників дивним гримом і безглуздою мімікою.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова відверто повідала про секрети догляду за своєю зовнішністю.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала, як перетворилася на принцесу з казки і похвалилася цікавим досвідом.