Телеведуча і блогер Регіна Тодоренко похвалилася перед фанатами черговим творчим проектом. Не так давно вона розповідала про те, як пройшла проби в серіал і незабаром порадує публіку яскравою роллю.

А в новому пості в соціальній мережі Instagram вона пояснила, що бере участь в дубляжі мультфільму. Дружина музиканта Влада Топалова із захопленням зізналася, що їй знову вдалося зруйнувати стереотипи і домогтися бажаного результату.

"Пам'ятайте, я вам розповідала, що брекети - це перешкода для дубляжу, але півтора місяці роботи над своїм мовним апаратом, і результати можна буде почути у всіх кінотеатрах😌" - зазначила зірка. Також висловилася з приводу того, наскільки складна робота дублера:"Так відповідально, страшно, але шалено цікаво! Всім професійним акторам дубляжу потрібно дати Оскара за таку ювелірну роботу🙏 🏻!".

У коментарях до посту фоловери компліментами оцінили старання Регіни Тодоренко і побажали їй удачі в цій непростій, але дуже цікавій справі. А також відзначили, що це прекрасний спосіб прокачати емоції.

"Вже з нетерпінням чекаю виходу цього мультфільму😍 😍 😍 а з вашою озвучкою очікування ще цікавіше🔥❤️", " все, потрібно терміново розібрати цей ролик на цитати. Професійна озвучка на нові Reels.😂 ", "Здорово, молодець відмінно вийшло розбудити таку роботу.🔥🔥🔥🔥😍😍😍👏👏👏😊😊😊😊".

Не секрет, що екс-зірка Тревел-проекту "Орел і Решка" із задоволенням пробує себе в нових амплуа. При цьому сама вона говорить про те, що ніколи не могла б повірити в свій успіх, якби не всебічна підтримка з боку рідних і близьких.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова налякала станом шкіри в лазні.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус похвалилася акробатичними талантами і зізналася, що отримала травму.

Нагадуємо, що Аліна Гросу в спокусливій сукні з відкритим декольте підкорила фанатів розкішними формами.