Актриса студій "Квартал 95" і "Жіночий квартал" Олена Кравець розповіла про проблеми в особистому житті.

Зірка рідко піднімає цю тему в своїх інтерв'ю і на всі питання, що стосуються сім'ї, намагається відповідати ухильно. Однак цього разу Кравець зізналася, як зараз йдуть справи в її стосунках з чоловіком Сергієм і, як з'ясувалося, у них не все гладко.

Олена Кравець розповіла про проблеми у шлюбі, фото: YouTube

У своєму новому інтерв'ю програмі "Твій день" Олена розповіла, що в їхніх стосунках була криза, яку вони намагалися подолати за допомогою психотерапевта. Були проблеми в прийнятті один одного, тому вони спочатку відвідували разом сеанси фахівця, а зараз вже ходять окремо. За словами актриси, це дало свої плоди і відносини в родині помітно покращилися.

В цілому Олені відносини нагадують якусь гру, проходячи кожен період якої ти здобуваєш нові навички сімейного життя. Вона прекрасно розуміє, що як раніше у них з Сергієм вже не буде, але їй це і не потрібно. Адже знаменитості подобається той рівень гри, до якого вони з чоловіком прийшли і живуть певний час.


Вона зазначила, що вони вийшли на спокійний рівний шлях і Олена зізнається, що таким свого чоловіка вона ще не знає.

До слова, Олена та Сергій Кравець у шлюбі вже 19 років. Вони виховують трьох дітей - 18-річну дочку Машу і п'ятирічних близнюків Катю і Ваню.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Оля Полякова вперше показала публіці свого чоловіка.

Також наш портал повідомляв, що співачка Тіна Кароль розповіла фанатам, як планує назвати свою другу дитину.

Нагадуємо, що співачка Настя Каменських несподівано для всіх зізналася в коханні кучерявій блондинці.