Скандальний російський виконавець Алішер Моргенштерн зробив заяву, яка дуже засмутила цінителів його творчості. Не секрет, що епатажні витівки-його коник, але на цей раз, репер, схоже, прийняв рішення не заради хайпа.

Днями в мережі з'явився новий кліп 23-річного артиста на пісню "Я коли-небудь піду".

А через деякий час в його мікроблозі було опубліковано атмосферне фото, зроблене на зйомках музичної відеоісторії. У підписі до кадру він філософськи зазначив: "Повернуся через 10 років".

Фанати артиста почали гадати на тему того, чи дійсно Моргенштерн задумався над завершенням кар'єри або ж діє за порадою свого піар-директора. Фолловери порівняли його з репером Оксіміроном, який також на кілька років робив перерву у творчості, але потім повернувся.

До слова, в недавньому гучному інтерв'ю Ксенії Собчак він зізнався, що втомився від зоряної суєти і не знає, в якому напрямку йому рухатися далі. Він пояснив, що досяг успіху і обігнав багатьох на шляху до шоу-бізнесового Олімпу. "Вже довів усім, що крутий. І собі в першу чергу. Тепер інші пріоритети-масштабніші. Я награвся в шоу-бізнес, в музику, зайняв лідируючу позицію. Утримувати мені нецікаво. Хочу йти далі. Робити добро, нести в світ позитив " - заявив він.

До слова, нещодавно він одружився на своїй коханій дівчині Ділярі і ведучою на його весіллі була саме Ксенія Собчак.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович влаштувала розкішну фотосесію на пляжі і підкорила шанувальників спокусливими формами.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков поділився радісною новиною про поповнення в сімействі.

Нагадуємо, що співачка Світлана Лобода вперше заговорила про батьків своїх дочок.