Співачка Анна Семенович продовжує радувати шанувальників яскравими фото на тлі сонячного узбережжя, яке сама іменує як «місце щастя».

Артистка вже який пост поспіль постає перед фоловерами в купальнику, хоча до цього воліла приховувати свої об'ємні форми за стильними нарядами. Пишнотіла виконавиця заявила, що останнім часом займається активним вивченням собі. І робить вона це не тому, що страждає зоряною хворобою або егоїзмом, а тому, що нарешті знайшла внутрішню гармонію.

"Мені пощастило, що мені дуже цікаво проводити час з собою. Я весь час щось вивчаю, жартую і кайфую від себе і від життя 🙏 🏼 і це не егоїзм, це розвиток і прийняття!» - заявила володарка значного бюста. Вона пояснила, що дивиться на світ з любов'ю, а також цінує свою самоіронію і вміння позитивно мислити.

За словами артистки, приймати всі свої " темні і світлі» сторони - це величезна праця. «Я намагаюся не засуджувати людей, намагаюся надавати підтримку, а головне, я вирішила частіше посміхатися і допомагати посміхнутися іншим».

Ну, а як доказ своїх слів, Анна Семенович опублікувала знімки, на яких зображена в бузковому купальнику з декоративною шнурівкою. Волосся-розпущене, на обличчі - виржение Вселенського щастя.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти: "і це здорово👍саме так і треба! Любити і балувати себе! Наповнювати енергією! Тоді є сили на нові звершення! Тепер я це точно знаю🙏 🌟", "ну ось, хоч нормальні фотки під'їхали👍", " 🔥 👏 😍 вас Анна і так думаю всі люблять! Чоловіча половина так точно!".

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова не зуміла приховати важливий секрет.

Також наш портал розповів про те, що російський актор Сергій Безруков похвалився черговим поповненням в сім'ї.

Нагадуємо, що Світлана Лобода вперше заговорила про батька своїх дочок.