Популярна українська співачка Настя Каменських опублікувала на сторінці в Instagram послання, адресоване своїй мамі.

Знаменитість скористалася мікроблогом для того, щоб привітати її з днем народження: "Я так тобою пишаюся! Ти так красива, сучасна і весела. Про таку маму мріє кожен! З днем народження, кохана. Будь ласка, будь здоровенька, а все інше ми зробимо ❤️».

В якості ілюстрації до своїх слів вона використовувала ефектне фото, на якому зображена її мама Лідія.

Шанувальники відзначили, що в свої 66 років виглядає досить молодо і привабливо. У тому числі, не став стримувати захоплених емоцій і Зірковий зять Потап:

Варто відзначити, що Настя Каменських перебуває в дуже теплих відносинах зі своєю мамою. Як відомо, у січні 2021 року помер батько виконавиці Олексій Жмур. Він пішов з життя на 82 - му році життя.

батьки Насті Каменських. Фото: Instagram

І тоді артистка зважилася випустити проект" дівчатка рулять " в якому показала, як справляється з труднощами і переживає складні моменти в житті. Зйомки шоу проходили в Мексиці, куди Настя Каменських взяла з собою і свою маму. Там вони релаксували і набиралися сил після важкої втрати.

Крім того, в мікроблозі зірки часто миготять спільні фото і відео з Лідією Каменських. Наприклад, одного разу на заході, організованому телеведучим Юрієм Горбуновим, вони заспівали дуетом і викликали захват шанувальників:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова здивувала фанатів оригінальним дозвіллям.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін постав перед публікою в лякаючому образі і похвалився акторським талантом.

Нагадуємо, що шоумен Стас Барецький розповів про те, що страждає від нав'язливих залицянь з боку Анастасії Волочкової.