45-річна Анастасія Волочкова любить оточувати себе увагою і розкішшю. При цьому знаменитість особливу пристрасть і любов, схоже, відчуває до шпагатів і розсунути ноги для неї, що зуби з ранку почистити. На пляжі, в лазні, на снігу, на кухонному столі - свої здібності екс-балерина демонструє скрізь.

На цей раз у своєму Instagram 45-річна блондинка опублікувала фото на пляжі верхи на коні. Як справжня повелителька шпагатів, Анастасія Волочкова і тут продемонструвала свою майстерність. Артистка не стрималася і закарбувалася на фото не краси природи, а поперечний шпагат під час верхової їзди морським узбережжям.

На кадрі Волочкова відображена лише в яскраво синьому купальнику не за розміром на коні кольори паленої кави. Балерина продемонструвала шпагат сидячи в сідлі і дивлячись в камеру.

Публікацію оцінили лайками понад 11 тисяч шанувальників і, до речі, вони також змогли залишити на сторінці свої коментарі.

Варто відзначити, що за її власним визнанням, Волочкова дуже любить коней, впевнено тримається в сідлі і вважає таке проведення часу відмінним варіантом для релаксу.

"Шпагат головного мозку🥴", " одне і теж з розсунутими ногами, сміх та й годі!", "Якщо чесно, то мені вже скоро снитися почнуть шпагати Насті"," Коня б не засмоктало😮 😮 😮", " небезпечно так ноги постійно розсовувати️️🤪", " тунель відкритий... або закривається... все за знаннями про шпагат...🔥 ",- судячи з коментарів навіть відданим шанувальникам неабияк набридло таке"мистецтво".

До слова, Анастасія Волочкова зараз проводить час в Єгипті, де насолоджується сонцем в компанії свого нового коханого. Балерина щосили хизується в пляжних нарядах і хвалиться фігурою в нових купальниках.

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Лазарєв випустив новий кліп і здивував зізнанням про любов до іншого чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко впала в ностальгію і згадала про те, з чого починала свою кар'єру в шоу-бізнесі.

Нагадуємо, що популярна співачка Наташа Корольова оскандалилася новим образом і нарвалася на критику.