Українська солістка групи KAZKA показала чарівні знімки.

Так, українська співачка Олександра Зарицька, яка є солісткою групи KAZKA, показала на своїй сторінці в соціальній мережі чарівний знімок. На ньому артистка позувала в светрі легкого крою і світлому береті. Обличчя дівчини прикрашав стриманий макіяж, а ось волосся було акуратно зібрані в низький хвіст.

Варто сказати, що Олександра досить часто експериментує зі своїм зовнішнім виглядом. Вона може здатися перед своїми шанувальниками в романтичному вигляді або навпаки досить провокаційному. І кожен раз в своєму зовнішньому вигляді вона виглядає досить органічно.

"🌸Зараз, як ніколи раніше, я відчуваю в собі внутрішні зміни, я б дуже хотіла з вами поділитись думками, переживаннями і ідеями, але всьому свій час... дуже сподіваюсь що ви дочекаєтесь і підтримаєте мене. Люблю вас 🪐", - підписала свій знімок Олександра Зарицька.

Шанувальники прийшли в повний захват від побаченого кадру. Вони відзначили, що Александа відмінно виглядає.

"Неймовірно красиві фото 😍 супер кольори 💗 звісно, підтримаємо ❤️, Немов Паризький зефірчик 😍, Неймовірні фото 😍🌸 Звісно, підтримаємо))😊❤, Які красиві фотографії 🔥 🔥 🔥 , Найкраще фото,😍😍😍 казкове, ми тебе підтримаємо, дуже дуже любимо😍😍😍😍😍😍, любов зростає з кожним днем..., Нереальний�🔥🔥�, Ми підтримаємо тебе! 🥰🥰, Чарівна як завжди 🔥". - написали шанувальники в коментарях під постом.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк показала те, чим захопилася завдяки вмінням східного чоловіка.

Також писали, що Еллерт показав, як Ксенія Мішина колить йому невідому речовину, фанати запідозрили недобре.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядала перша дружина Юрія Горбунова.