Українська співачка Ірина Федишин показала незвичайне фото.

Ірина Федишин останнім часом стала все більше дивувати своїх шанувальників. Вона досить часто ділиться новими фото і показує фрагменти свого життя. Цього разу вона вирішила показати велику кількість квітів, яку їй подарували. Відзначимо, що Ірина досить популярна співачка і їй багато шанувальників дарують квіти. Крім того дівчина дуже добре виглядає. Вона досить часто показує свої уходовие процедури за обличчям і тілом.

"Мій квітник 🌹 🌸 🥀 🌷 🌻 💐 а які квіти ваші улюблені ?",- підписала такий знімок Ірина Федишин.

Шанувальники прийшли в повний захват від такого знімка. Багато відзначили, що такі красиві квіти тільки прикрашають співачки. На знімку Ірина позує в чорній сукні, яка відмінно підкреслила її струнку фігуру.

У коментарях шанувальники також стали перераховувати ті квіти, які їм подобаються найбільше.

"Обожнюю тюльпани🌷❤️, Троянди❤️, Яка краса👍 🌺 🌺 🌺 🌹 🌹 🌹 всі квіти, окрім калі, Троянди, тюльпани, піони, гіацинти. Зараз більше люблю квіти у горщиках і на місті., Гортензії,лілії, троянди❤, Концерт супер, приїжджайте ще!, Тюльпани ❤️, Красуня😍, Перше😍, Троянди і тюльпани, але звичайно всі квіти люблю, немає таких, що не люблю!🥰😘💗, Рожеві Троянди💗,
Троянди-найлюбленінші квіти, Підсніжники, Тюльпани, півонії, гортензію, чорнобривці 🌞 🌞 , Всі, окрім гвоздик❤️, Квіти красиві, а Ви ще красивіша☺, Мої улюблені квіти червоні троянди🌹☺️, Троянди Дуже красива наша Ірина Федишин ❤️❤ ️ гарні квіточки, Троянди🌹, тюльпани🌷, а ще обожнюю ромашки🌼", - написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова роздумує кинути свого баскетболіста заради Малахова, такий жеребець.

Також писали, що Даша Астаф'єва зізналася в перенесеній моторошної операції, ледве врятували.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва кардинально змінила імідж, і неймовірно постаріла.