Екс-соліста гурту" ласкавий мая " Юрія Шатунова довела до сліз зустріч з Сергієм Кузнєцовим.

Справа в тому, що в 80-х Кузнєцов першим помітив талант у Шатунова і допоміг йому стати зіркою, написавши для нього наступні пісні: "Білі троянди", "Рожевий вечір","Сива ніч", "Літо", "Дурні сніжинки". Всі вони стали хітами, а тому внесок композитора у творчість Шатунова не можна недооцінювати, пишуть росЗМІ.

У Юрія Шатунова стався нервовий зрив, фото: факти

Сам Кузнєцов залишив групу "Ласкавий травень" в 1989 році через конфлікт з продюсером Андрієм Разіним. Зараз 57-річний Сергій Кузнєцов страждає від цирозу печінки через алкоголізм. Проживає він в Оренбурзі на пенсію, яка становить у нього 8 тис.рублів і авторські відрахування за пісні в розмірі 2 тис. рублів.

Про це розповіли у програмі "Привіт, Андрію!" на каналі" Росія-1", на записі якої був присутній і Юрій Шатунов. Після представленого сюжету про життя Кузнєцова, він з'явився в студії. Чоловік ледь зміг спуститися сходами за допомогою ведучого Андрія Малахова, а заплаканий Шатунов не стримав своїх емоцій і кинувся до нього в обійми.

Юрій Шатунов розплакався при зустрічі з Сергієм Кузнєцовим, скрін з програми Привіт, Андрій

Шатунов зізнався, що давно не бачив композитора, але весь цей час допомагав йому, чим міг. Адже згідно з контрактом, співак до кінця життя повинен його забезпечувати.

Також артист зізнався, що буде завжди вдячний Кузнєцову за все, що той для нього зробив на початку музичної кар'єри. Тепер Юрій Шатунов збирає зали, в чому частково є і заслуга композитора.

Раніше "Hyser" писав про те, що Юра Шатунов злетів з котушок і почав погрожувати шанувальникам в прямому ефірі.

Також наш портал повідомляв, що Юрій Шатунов вразив шанувальників безглуздою витівкою, яка шокувала.

Нагадуємо, що у мережі показали, як змінився Юрій Шатунов за 30 років.