Відома українська співачка Настя Каменських вирішила переглянути свої погляди на харчування.

Свого часу артистка страждала від зайвої ваги, через яку постійно комплексувала. Однак в один момент Каменських вирішила взяти себе в руки і зайнятися собою. Так в її життя увійшов спорт і жорсткі обмеження в їжі, яких вона, судячи з усього, більше не дотримується.


У всякому разі тепер в її раціоні є деякі пом'якшення. Наприклад, якщо раніше Настя Каменських не могла собі дозволити щось борошняне, то зараз із задоволенням радує собі чимось смачненьким на зразок млинців. Так, артистка поділилася новим фото в Instagram, на якому якраз їсть млинці.

За її словами, до цього останній раз вона готувала і їла млинці кілька років тому. Також Каменських зізналася, що рада тому, що тепер може більш м'яко і розслаблено ставитися до обмежень в харчуванні. Дні, в які вона дозволяє собі більше ніж зазвичай, співачка називає "сheat day".


Користувачі не стали засуджувати Настю Каменських, а навпаки пораділи за неї і відзначили, яка ж вона красива на представленому знімку.


До слова, артистка не тільки сама веде здоровий спосіб життя, а й закликає до цього інших, даючи їм слушні поради щодо харчування і вправ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських заінтригувала шанувальників новою заявою про шоу"Маска".

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських показала, як починає ранок з Потапом. Артистка розповіла, що прокинулася раніше коханого і встигла зробити масу корисних справ.

Нагадуємо, що спітніла Каменських змусила фанатів розбризкувати слину. Зірка показала, як готує улюблену страву на вечерю.