Відома українська виконавиця Оля Полякова поділилася новими публікаціями в соцмережах, поставши перед своїми фанатами в розпатланому вигляді.

Не так давно артистка поділилася цілою серією Instagram Stories, на яких демонструвала догляд за собою. Ні для кого не секрет, що 37-річна Полякова обожнює апаратну косметологію і тому намагається часто відвідувати свого косметолога, щоб вона провела їй черговий курс по омолодженню.


Так, нещодавно Оля Полякова пройшла якраз черговий комплекс процедур у фахівця, в ході якого привела в порядок як своє тіло, так і обличчя. Саме тому, по всій видимості, зірка не посоромилася виставити себе в своїх нових Instagram Stories без макіяжу.

Більш того, свої відео артистка записала з самого ранку в поїзді, анонсувавши свій приїзд до Кременчука. Процедури може і дали свій результат, але зараз у Полякової більше видно втому на обличчі.


Не виключено, що артистка дійсно вимоталася, поки поїздила по Україні з концертами. Річ у тому, що на вихідних у Полякової був запланований виступ в Сумах, після якого співачка відразу ж вирушила до Кременчука і навряд чи встигла перепочити.

Однак фанатам артистки, які незабаром повинні побачити виступ артистки, турбуватися нема про що. Зрозуміло, вона, як і завжди, наведе повний марафет перед виходом на сцену і буде виглядати як зазвичай - яскраво і зухвало.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова програла суперечку і роздяглася в прямому ефірі. Від такого видовища чоловіки втрачають контроль.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова усамітнилася з лисим чоловіком і віддалася пристрасті. Це зняли на відео і злили в Мережу.

Нагадуємо, що мати Олі Полякової показала архівний знімок з молодою дочкою. Дивлячись на них чітко розуміє сенс фрази, що вік - це тільки цифра.