Музикант і екс-соліст групи «Ласковый май» Юрій Шатунов кілька днів потішив шанувальників новиною про реєстрацію популярному додатку TikTok.

Артист зазначив, що піддався модним інтернет-віянням: "Час Тік-токати😉. Тепер я в ТікТок😀". Потім він почав активно зповнювати свій аккаунт цікавими публікаціями і повідомив про майбутній гастрольний тур. Крім іншого, Юрій Шатунов зазначив, що фанати обов'язково почують всіма улюблені хіти "Седая ночь", "Розовый вечер" та інші.

Примітно, що скандальний продюсер і його колишній колега і друг Андрій Разін неодноразово говорив, що за рішенням суду, Шатунову заборонено співати пісні з репертуару "ЛМ". Але шанувальники солодкоголосого вокаліста переконані, що справедливість восторжествує:

За словами шоу-бізнесового діяча, права на музичну спадщину одного з найпопулярніших колективів 80-х років, належать американській компанії. А тому будь-яке використання пісень групи "ЛМ " може бути чревате судовими розглядами.

Крім того, Андрій Разін вкрай незадоволений ставленням до себе нинішнього концертного директора Юрія Шатунова-Сергія Кузнєцова: "Найближчим часом я вилікую в місто Оренбург, щоб дати свідчення в рамках кримінальної справи, порушеної за фактом образи мене в мережі Інтернет композитором Сергієм Кузнєцовим".

При цьому Разін запевняє, що особисто у нього немає претензій до колишнього підопічного і він щиро сподівається, що одного разу Юрій Шатунов припинить йти на поводу у тих, хто дає йому неправильні поради.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін зробив різку заяву про майбутнє Андрія Малахов.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють несподівані подробиці особистого життя Юрія Шатунова.

Нагадуємо, що стало відомо про те, як змінилася головна героїня кліпів Юрія Шатунова.