Леся Нікітюк показала, як розслабляється після робочих буднів

Відома українська телеведуча Леся Никитюк веде активний спосіб життя і часто ділиться з шанувальниками цікавими знімками і думками на своїй сторінці в соцмережі. На цей раз знаменитість відвідала ресторан східної кухні і змусила шанувальників позаздрити своєму відпочинку. Відповідні кадри зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Леся Нікітюк без сумнівів одна з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу і відпочиває знаменитість теж яскраво. На вихідних телеведуча вирішила відпочити від буденних справ і розслабиться в ресторані, поласувавши східними стравами.

Никитюк опублікувала відразу кілька кадрів. На першому фото знаменитість позує з келихом вина, спокусливо прикусивши пальчик, мабуть в передчутті, "вкусняшки", яку їй подадуть. На третьому знімку Східний чоловік здивував зірку телеекранів, подавши на стіл довгоочікуване блюдо. Нікітюк стежить за фігурою, що можна помітити на будь-якому її знімку, тому хвилю подиву у неї викликала порція замовленої страви.
Шанувальники завжди активно стежать за життя знаменитість і цей раз не став винятком. Користувачі Мережі залишили в коментарях багато теплих слів, а деякі навіть відзначили, що не розуміють, як телеведуча їсть і при цьому не поправляється.
"Леся, ну скільки можна їсти?! Тут води нап'єшся і вже + 3кг", "Красуня, смачного", "Ви суперова", "Ви прекрасна", "Ну яка ж красуня", "Красуня. Ви супер", "Ням ням!! Приємного апетиту!!", "ААА заздрю, классс!!! Гарного відпочинку, кайфуйте!",- написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала наскільки готова до пляжного сезону.

Також портал Hyser писав, що Наталя Могилевська показала пікантне фото з ванни.

Крім того портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці.