Олександр Еллерт показав, як Ксенія Мішина робить йому укол в м'яке місце

Про те, що переможцю шоу "Розсміши коміка", фіналісту проекту "Холостячка" і сценаристу "Студія 95 квартал", коміку Олександр Еллерту зробила підшкірну ін'єкцію його партнерка, яка не має спеціальної освіти у сфері медицини, актриса кіно і театру, Ксенія Мішина, інформує новинний портал "Обозреватель".

Як повідомляють журналісти, короткий відеоролик з цим процесом, був опублікований на офіційній сторінці Еллерта в соціальній мережі Instagram, в розділі "сторіс". У дуже неповному і розмитому відео, переможець "Холостячки" попередив, що він не може показати весь процес "вакцинації", і, мабуть, тому самі нескромні дії приховані чорною табличкою цензури, а сам медичний препарат, як і шприц, не показані в кадрі.

Спочатку Еллерт акцентував на тому, що такі дії з найніжнішим своїм місцем, він може довірити тільки найближчій своїй людині - Ксюхє. І ось саме зараз вона і зробить йому укол. Однак, очікування Еллерта були обмануті - він розслабився і чекав "ніжний укол", а в підсумку отримав "болючий". Ось так його очікування і не збіглися з суворою дійсністю, вмістом шприца, і медичними навичками Ксенії Мішиної.

Варто нагадати, що Олександр Еллерт знайшов миттєву популярність відразу після перемоги в романтичному реаліті-проєкті "Холостячка", що знімається каналом "СТБ". У той момент, за руку, душу, тіло і серце актриси Ксенії Мішиної намагалися поборотися цілих 16 абсолютно різних за характером чоловіків, однак, вона все ж вона вибрала Олександра. У вже зрілої на той момент дівчини був син Платон від минулого барка, а в Олександра Еллерта - дочка Еля від колишніх численних відносин.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус, горя від палкого бажання, не витримала, і "взяла в рот" прямо у під'їзді.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що новий "холостяк" Михайло Заливако не зійшовся характерами вже з 9 учасницями нового сезону романтичного шоу.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Оля Полякова зі пристрасть описала всі подробиці детектив-шоу "Маска".