Тетяна Денисова показала, як виглядає після перенесеного інсульту

Відома танцівниця Тетяна Денисова, яка здобула популярність завдяки суддівству в проєкті "Танцюють всі!", поділилася з шанувальниками знімками після перенесеного інсульту. Однак незважаючи на хворобу хореограф виглядає приголомшливо. Про це пише видання clutch.ua.

Артистка активно веде свою сторінку в соціальних мережах, де із завидною регулярністю ділиться з шанувальниками кадрами з життя і зйомок. Хореограф буквально цвіте красою, немов хвороби і не бувало.

Знаменита танцівниця Тетяна Денисова, яка була членом журі проєкту "Танцюють всі!"запам'яталася багатьом глядачам своєю красою і щирістю. Після закриття танцювального шоу на телеканалі СТБ, Денисова прийняла рішення переїхати разом з сім'єю в Росію. У 38 років знаменитість перенесла інсульт і дуже довго відновлювалася, щоб повернутися до звичного способу життя і продовжити займатися улюбленою справою. До слова, дівчина повідомила шанувальникам новину про перенесений інсульт опублікувавши коротку замітку на своїй сторінці в соцмережі.

Тетяна Денисова після інсульту. Фото: скріншот instagram / tatyanadenysova
Тетяна Денисова після інсульту. Фото: скріншот instagram / tatyanadenysova

Відновившись після недуги Тетяна Денисова продовжує зніматися в шоу "Танці", в якому вона оцінює учасників проєкту. Підкреслюється, що з цим проєктом хореограф уклала контракт ще в 2017 році і стала постійним наставником телепроєкту, замінивши Єгора Дружиніна. Зйомки в шоу не єдине, чим займається дівчина. Також вона керує танцювальним колективом JB ballet. Після перенесеного інсульту танцівниця стала більш уважною до свого організму і більше часу присвячує відпочинку.

Раніше портал Hyser писав, що півфіналіст шоу" Холостячка " Андрій Рибак вразив фанатів поцілунком з коханою.

Також портал Hyser писав, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах.

Крім того портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці