Примадонна російської естради і знаменита співачка Алла Пугачова порадувала шанувальників рідкісним виходом у світ. Артистка відвідала вечірку, присвячену 30-річчю знаменитої блогерки Насті Івлєєвої.

Інтернет-зірка і дружина одіозного репера Елджея (Олексія Узенюка) влаштувала грандіозне костюмоване торжество і запросила весь шоу-бізнесовий бомонд. Алла Борисівна прийшла разом з чоловіком Максимом Галкіним і весь вечір із задоволенням позувала на камеру і фотографувалася з гостями вечора.

Наприклад, Примадонна була помічена з колегою по естрадному цеху-співачкою Клавою Кокою, з якою у своєму час познайомилася на проекті "Фактор А".

Нині учасниця суперпопулярного музичного лейблу "Black Star" поділилася спогадами про ту розмову: "Через 7 років ми знову зустрілися ❤️. Я вдячна, що на тому самому "Факторі А", я чула "ні", як і на інших конкурсах. Як би не було боляче, це загартовувало мене. І я не збиралася відступати. Алла Борисівна тоді зазначила, що в мені є родзинка)".

Фото з цієї тусовки з'явилося і на сторінці Максима Галкіна:

У коментарях до публікації не обійшлося і без колючих зауважень з приводу дивного зовнішнього вигляду 71-річної артистки. Не секрет, що вона регулярно робить пластичні операції і останнім часом змінилася до невпізнання:

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова здивувала шанувальників дивним вбранням.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова поспілкувалася з шанувальниками свого таланту і приголомшила їх зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що у мережі показали рідкісні кадри за участю Алли Пугачової і Тіни Кароль.