У мережі показали неоднозначну реакцію Тіни Кароль на фото Дана Балана з іншою дівчиною.

У мережі протягом довгого часу говорили про те, що між Тіною і Даном Баланом є почуття. Принаймні обидва артисти активно це демонстрували на камеру. Але як потім з'ясувалося, що зізнаватися в тому, що вони разом ніхто не збирається. Тому що все це спеціально було зроблено для підняття рейтингу шоу "Голос". Але фанати так сподівалися, що почуття у них щирі. Вони довго не могли повірити в те, що це все обман.

А днями Потап вирішив перевірити Тіну і показав їй фото Дана в обіймах з іншою жінкою. А ось реакція самої співачки була дивною. Вона уважно подивилася на фото, а потім встала і вийшла зі сцени.

У коментарях шанувальники заявили про те, що їх знову обманюють і попросили артистів більше не піаритися на імені Дана Балана. Тому що ця історія всім вже порядком набридла.

"Знову на Балані піаріться? Не набридло??!, есіте ОСКАР 🤡 👏 🏻 Цирк поїхав, а клоуни залишилися 🎪 Ну це треба вміти поиметь на дані навіть без його присутності 👍 🏼 , Поміняйте акторів, вони грати не вміють 🤡, Виставляти Дана невідомо ким, показуючи невдалий скрін. Браво. Навіщо? Покажіть вже Відео тоді, а не скрін, Та чому в кожному шоу приплітають Дана і Дантіну. Без цього взагалі ніяк? Можна просто шоу без усього цього цирку, Знову хайпім на Балані?? Похвально👏, Це вже зайве... НЕДОактерская гра🤦♀️🤡💖, Це коли-небудь закінчиться? 🤦, цирк якийсь 😍 😍 😍 , Тіна, Сорі.Але твій піар на дані всім вже набрид😍", - написали в мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Тоня Матвієнко "підкотила" до колишнього Ксенії Мішиної, в Мережу потрапило фото на пам'ять.

Також писали, що Настя Каменських буде рада, Потап похвалився "залізним конем", круте вийшло Селфі.

Нагадаємо, що син Преснякова довго не зміг дивитися, тому що колишня теща Алла Пугачова здалася без "фільтрів" і макіяжу, роки беруть своє.