Актор і танцюрист Сергій Глушко, який широко відомий публіці під своїм сценічним псевдонімом Тарзан, знову похвалився своїм оголеним торсом у соцмережах.

Для нього не в новинку демонструвати свої форми, так як це є частиною його професії. Однак цього разу він виставив напоказ своє тіло не просто так, а щоб анонсувати вихід нового випуску журналу "Екополіс", в якому Сергій Глушко зображений на обкладинці.

Тарзан показав те, чого Миколаїв соромився робити з королевою, фото: Instagram.com/tarzan___official

Для цієї обкладинки Тарзан знявся практично без одягу. Він пов'язав на стегна білу тканину, оголивши накачані плечі, руки і торс. При цьому Сергій притулив червону троянду до губ і спокусливо дивиться в камеру.


До слова, до цього Глушко вже виставляв це фото, але на честь дня народження стриптизу - 8 лютого. Тоді він не сказав, що це майбутня обкладинка для вищезгаданого журналу.


Користувачі, зрозуміло, привітали артиста з його професійним святом і відзначили в коментарях його чудову форму.


Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова показала, як Тарзан загладжує провину. Чоловік намагається всіма силами довести свою відданість артистці.

Також наш портал повідомляв, що син Тарзана і Наташі Корольової одружується на стриптизерці. Архипу Глушку всього 19 років, але він вже знайшов любов всього свого життя.

Нагадуємо, що мама Наташі Корольової була помічена в компанії іноземців за оригінальними розвагами все, що відбувається потрапило на відео.