Відома українська виконавиця Тіна Кароль заінтригувала фанатів новою публікацією в соцмережах.

Не так давно зірка представила всім свою нову пісню "Скандал" з нового альбому, яка тут же викликала фурор. Примітно, що ця композиція особливо дорога Король, оскільки вона є новою главою в її творчій кар'єрі. Тому на честь неї співачка вирішила зробити тату.

Тіна Кароль показала нове тату на тендітній частині тіла, фото: РБК-Україна

Варто відзначити, що мова йде про тимчасове тату на спині у формі серця. Показала Тіна Кароль його у своїх Instagram Stories.

До слова, зображення такого роду тату можна купити собі в інтернеті, де ціна його становить 140 грн. Швидше за все, мова йде про нову колаборацію артистки з виробниками перекладних тимчасових татуювань Arley Sign. У них вже є спільне творіння із зображенням скульптури "СІЛЬФ-Тіна" Володимира Цісарика.


Тим часом поки всі захоплюються черговим хітом від Тіни Кароль під назвою "Скандал", артистка натякнула на вихід нової пісні. У всякому разі користувачі припустили, що підпис до нового посту - це слова з нової композиції знаменитості.


Раніше "Hyser" писав про те, що новий образ артистки, який був підібраний для чергової фотосесії Тіни Кароль, не залишить байдужим нікого.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль засвітила свій "візерунок" в екстремальній позі. У мережі показали провокаційний знімок артистки.

Нагадуємо, що Тіна Кароль зізналася, що переглянула життєві цінності і змінила звички. Знаменитість розповіла, що допомогло їй так кардинально змінитися.