У мікроблозі скандального російського продюсера Андрія Разіна з'явився пост, повний обурення і вимог припинити втручатися в його особисте життя.

Артист пояснив, що днями телеведучий Андрій Малахов у своїй програмі "Привет, Андрей!" в черговий раз зганьбив його честь і влаштував публічні обговорення його «брудної білизни». Йдеться про зйомки нового випуску шоу, але поки широкому колу глядачів воно не доступне.

Продюсер групи "Ласковый май" попередив одіозного шоумена: "Андрій, май на увазі, якщо ця передача вийде в ефір, то три мільйони людей, які протягом тижня заходять на мою сторінку в Instagram, побачать такі подробиці твого особистого життя, від яких у них волосся на голові заворушаться".

Також Андрій Разін пригрозив представникам ростб, що відстежуватиме ефір разом з юристами, щоб потім відстоювати своє чесне ім'я в судовому порядку. Фолловери шоу-бізнесового діяча підтримали його і запевнили, що правда обов'язково опиниться на його боці.

Крім того, деякі з шанувальників його таланту згадали про трагічні події в житті артиста, пов'язані з датою запису програми. Йдеться про загибель сина Андрія Разіна - Олександра в 2017 році. На момент смерті його було 16 років.

До слова, в мікроблозі телеведучої Анфіси Чехової був опублікований кадр, зроблений під час зустрічі з гостями програми "Привет, Андрей!". У тому числі, вона позувала з екс-солістом групи "Ласковый май" Юрієм Шатуновим:

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов був помічений в компанії відомої російської телеведучої.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як змінилася головна героїня популярного кліпу Юрія Шатунова.

Нагадуємо, що Юрій Шатунов здивував шанувальників дивною поведінкою під час виступу.