Старша дочка української співачки Олі Полякової, Марія, опинилася в лікарні.

Не так давно дівчинка відсвяткувала свої 16 років, з нагоди яких зіркова мама влаштувала справжній маленький концерт у дворі для улюбленої дочки. Однак цього разу за Марію їй довелося переживати, а не радіти.

дочку Олі Полякової оперуватимуть, фото: Instagram.com/polyakovamusic

Річ у тому, що дівчинка потрапила в клініку, про що свідчать її Instagram-сторіз фото з просторої лікарняної палати. Також Марія уточнила, що їй поставили діагноз апендицит, тому їй тепер доведеться деякий час провести в лікарні.


Після цього повідомлення на сторінці Полякової-молодшої з'явилися фотографії з крапельницею. У короткому відео дівчина зізналася, що їй нудно і дуже хочеться фастфуду.


До слова, навіть у лікарні Марії намагається залишатися на позитиві і знаходити час для зйомок нового ролика для TikTok. Одним словом, розважається дівчинка, як може.


Варто відзначити, що у свої 16 років Марія є дуже активним користувачем соцмереж, за допомогою яких вже непогано заробляє, чим її мама дуже пишається. В Instagram на неї підписано понад 170 тисяч осіб, яким дочка артистки показує свої будні, хвалиться покупками, дає модні поради і ділиться з ними іншими подібними постами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова одягла бездонне декольте - є, що показати пустунка. Маша Єфросиніна аж рот розкрила, а Подкопаєва обмежилася лайком.

Також наш портал повідомляв, що напівгола Полякова залізла до подруг в чан. Бешкетували знаменитості гірше Волочкової.

Нагадуємо, що мама Полякової показала дочку в пологовому будинку - Оля на сьомому небі.