Про зовнішність Примадонни російської естради Алли Пугачової ходить чимало чуток і хейтери із задоволенням смакують подробиці її численних пластичних операцій. Варто тільки 71-річній виконавиці вийти в світ, як її вбрання і зовнішність піддаються детальному обговоренню.

Так, на просторах соціальної мережі Instagram з'явилися кадри, на яких Алла Борисівна відображена в компанії давніх друзів по музичному цеху. Знімок, зроблений на зустрічі з легендарним композитором Олександром Зацепіним, опублікувала на своїй сторінці співачка Маша Распутіна. Захід був організований з нагоди 95-річчя маестро, пісні якого виконували багато зірок сучасної сцени.

У кадрі виконавиця хіта «Увезите меня в Гималаи» позувала в яскраво-жовтому ультракороткому вбранні, поверх якого одягла сріблясту куртку-косуху. Ефектності образу надали оборки на сукні в зоні декольте.

Алла Пугачова віддала перевагу більш стриманому вбранню і нагадала шанувальникам про часи, коли вона хизувалася в балахонах. Як доповнення до чорного оверсайз сукні дружина шоумена Максима Галкіна вибрала біле намисто і окуляри в круглій оправі.

У коментарях до посту фоловери не зуміли стримати обурення і порекомендували Маші Распутіній одягатися відповідно до віку:

Варто відзначити, що програму "Сегодня вечером", на якій побувала Алла Пугачова, веде її чоловік Максим Галкін. Не секрет, що це один з рідкісних ефірів за участю співачки, оскільки останнім часом вона рідко з'являється на публіці і весь вільний час воліє проводити в колі сім'ї.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють спільне відео Алли Пугачової і Тіни Кароль.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники стурбовані зовнішністю Алли Пугачової.

Нагадуємо, що Алла Пугачова зробила важливу заяву на дні народження давнього друга.