З'явилася нова інформація про німецьку сім'ю легендарного виконавця Юрія Шатунова.

Незважаючи на те що він продовжує гастролювати по Росії, проживає він не там і навіть не у себе на батьківщині в Башкортостані, а в Німеччині. Там він проживає більше 10 років разом зі своєю дружиною і дітьми, пишуть росЗМІ.


Дружину Шатунова звуть Світланою, а познайомився він з нею ще у 2001 році, коли був на гастролях в Німеччині. За його словами, ця була любов з першого погляду. Однак примітно, що дівчину ніколи не вражала творчість Юрія, тому вона пісні чоловіка не слухає.

Цікаво тоді, чим же саме артист підкорив серце Світлани, адже в одному зі своїх інтерв'ю співак стверджував, що ніколи і нікому навіть не дарував і не дарує квіти і часто забуває про важливі дати. Так що по всій видимості, у них дійсно трапилася любов з першого погляду.


Хоч би що там було, у них все склалося і тепер у подружжя ростуть двоє прекрасних дітей - Денніс і Естелла. Перш ніж у пари народився первісток, вони вже зустрічалися п'ять років, але узаконили відносини лише після народження сина. Після весілля подружжя стало замислюватися про другу дитину, тому дочка Юрія і Світлани Естелла народилася лише через 6 років.

Відомо, що Світлана повністю присвятила себе сім'ї та дітям, хоч і має юридичну освіту. Сім'ю повністю забезпечує Шатунов, який заради цього весь час гастролює і тому рідко бачиться з сім'єю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик показала, як виглядала 30 років тому. З того часу артистка дуже змінилася, що відразу ж відзначили її фанати.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як змінився Юрій Шатунов за 30 років. До недавнього часу він успішно гастролював і виконував на концертах, як нові пісні, так і всім відомі хіти з репертуару "ЛМ".

Нагадуємо, що Юра Шатунов розпалив фанаток в стилі Тарзана, навіть є відео.