Відома співачка показала струнку фігуру в новому образі

Популярна співачка SLAVIA порадувала прихильників новою фотографією в соціальній мережі. Так, дружина DZIDZIO показала підписникам, як саме вона зустріла 8 березня.

Перед камерою дружина Михайла Хоми позує в темній сукні з декольте. таке вбрання ідеально підкреслило її струнку фігуру. Також неможливо не звернути увагу на довге та гарне волосся артистки. В кадрі вона тримає в руках букет з рожевими трояндами, а в публікації вітає жінок з 8 березня. Тож чоловік точно не залишив свою кохану без приємнощів в цей святковий день.

В коментарях прихильники стали відповідати взаємністю та писати про те, що артистка виглядає розкішно. Варто зазначити, що Ярослава навіть встигла відпочити: нещодавно вона була у відпустці в Монако, куди відправилася без чоловіка, - навіть це не може здивувати, адже така довіра в стосунках багато чого варта.

До речі, в соціальній мережі Ярослава нерідко може відверто розповісти прихильникам про цікаві моменти з особистого життя. Наприклад, в день, коли Ярослава та фронтмена DZIDZIO Михайло Хома святкували річницю свого весілля, вона зізналася, що на церемонію вона запізнилася. Як з’ясувалося дівчині дуже хотілося зробити фотографію в паспорт так, щоб в неї на знімку була весільна фотографія. Однак тепер, писала співачка, вона озирається назад і розуміє, скільки в неї приємних спогадів.

Цікаво, що Ярослава теж співала з Михайлом, але дуже давно, коли вони ще навчалися разом в училище. Тепер же вона почала сольну кар’єру під псевдонімом SLAVIA. Тож хто знає, можливо, вже скоро прихильники почують дует чоловіка та дружини.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співак Михайло Хома, фронтмена гурту DZIDZIO, в своєму інтерв’ю зізнався, що вже замислюється про батьківство. Цікаво, що тему дітей, зізнався артист, часто підіймає його мама.

Також повідомлялося, що Вєрка Сєрдючка та її «мама» будуть ведучими популярного тревел-шоу «Орел та Решка». В мережі з’явилися перші подробиці.

Крім того, Потап та Тіна Кароль здивували прихильників неочікуваним виступом. Так, на сцені під час виступу на новому шоу колеги поцілувалися. Прихильники були здивовані.