Артист Михайло Хома неочікувано заговорив про дітей

Відомий співак Михайло Хома, лідер гурту DZIDZIO, розповів про свої плани на особисте життя. Так, в інтерв'ю програмі "Світське життя" артист розповів про те, що готовий до дітей. За словами Михайла, на це доволі часто натякає і його мама.

За словами фронтмена гурту DZIDZIO, він вже дійсно почав розмовляти з дружиною Ярославою про те, щоб в їхній родині з'явилися діти. Артист також зізнався, що його мама теж дуже хоче онуків. Зараз жінка живе в Італії, а коли телефонує синові, то під час їх розмови завжди вона торкається теми дітей, розповів в інтерв'ю Михайло Хома.

Однак на маму співак не ображається. 37-річний артист підкреслив, що і сам вважає, що його мама має рацію. Адже діти - це щось нове, нові почуття, нова любов та нові межі в житті кожної людини, зазначив Михайло. Тож, за його словами, він точно готовий для того, щоб стати батьком. Отже, прихильники можуть тільки порадіти за улюбленого співака та побажати йому сімейного щастя.

Варто нагадати, що його дружина Ярослава також є співачкою. Тож родина в лідера гурту DZIDZIO творча. Відомо, що Ярослава та Михайло познайомилися ще в той період, коли навчалися в музичному училищі. Більше того, вони навіть якийсь час співали разом - гурт називався просто "Михайло Хома і друзі". Тепер же Ярослава стала сольною виконавицею, а Михайло очолив гурт DZIDZIO.

До речі, в стосунках пари дуже велику роль грає довіра. Наприклад, нещодавно Ярослава самостійно, без чоловіка, відправилася на відпочинок. Артист же зізнався, що для нього кращий відпочинок - це робота, а дружину він відпустив спокійно.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в мережі з’явилося рідкісне відео, де на одній сцені можна побачити співачку Тіну Кароль та Примадонну Аллу Пугачову. Прихильники вражені.

Також повідомлялося, що Вєрка Сєрдючка та її «мама» будуть ведучими популярного тревел-шоу «Орел та Решка». В мережі з’явилися перші подробиці.

Крім того, Потап та Тіна Кароль здивували прихильників неочікуваним виступом. Так, на сцені під час виступу на новому шоу колеги поцілувалися. Прихильники були здивовані.