Ганна Заворотнюк з величезним букетом похвалилася стильним вбранням

Старша дочка Анна російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка ось уже два роки як не з'являється на публіці через онкологічну хворобу, з'явилася в стильному вбранні та з величезним букетом. Правда, підписників збентежив той факт, що Анна купила шість квіток. Її свіже фото з'явилося в Instagram.

Анна стала активніше вести свій блог, вона ділиться секретами краси з дівчатами. Підписники ніби знайшли в особі Анни віртуальну подружку, яка завжди може дати пораду, який макіяж зробити на ту чи іншу подію.

Також багато ще й захоплюються смаком Анни, вона часто демонструє стильні вбрання. Звичайно, чимало і тих, хто стежить за життям дівчини в надії дізнатися більше про здоров'я її знаменитої мами, якій діагностували гліобластому - пухлину в головному мозку.

Це небезпечна онкологічна хвороба, що вимагає тривалого лікування. Анна зізналася одного разу, що вся сім'я важко переживає цей період, адже лікування актриса не припиняє. Однак, всі сподіваються на те, що Анастасії все ж вдасться вилікуватися.

Анна розповіла, що вести блог вона вирішила саме через те, щоб відволікатися від сумних думок.

По інтер'єру на свіжому знімку можна припустити, що Анна знаходиться не у своїй новій квартирі, а в заміському будинку її мами.

Анна сидить на дивані, в її руках розкішний букет синьо-білих гортензій. Правда, бентежить кількість квіток - їх шість. У ряді країн парна кількість квітів не заведено дарувати, а в Анни 3 білих і 3 синіх квітки.

До цього, Анна виклала свій знімок, на якому позує в білій ніжній сукні. Вона підкреслила струнку фігуру дівчини. У ній Анна виглядає дуже ніжно, образ підходить для весни. Під фото дівчина залишила тепле побажання з нагоди 8 березня своїм підписницям.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анна пояснила, чому стільки часу витрачає на соціальні мережі в той час, як її зіркова мама бореться з онкологією.

Також ми писали, що Анна розповіла, який біль їй довелося недавно випробувати, розповідь не для людей зі слабкими нервами.

Нагадуємо, що Анна Заворотнюк здивувала сміливим перевтіленням, вона стала схожа на японську войовницю.