Легендарна естрадна співачка Софія Ротару показала, що їй піднесли в якості презенту на 8 березня.

У Міжнародний жіночий день знаменитості, як і завжди, мірялися подарунками в соцмережах, а також вітали своїх фанатів зі святом. Так, наприклад, чоловік Алли Пугачової, Максим Галкін, виставив відео в Instagram і показав, як його дружину вітали.

Софія Ротару похвалилася своїми дарами, фото: факти

Варто відзначити, що привітали її урочисто шанувальники, які зібралися у неї під будинком з плакатами, квітами і портретом Алли Борисівни. Подібних почестей у головної суперниці Пугачової, Софії Михайлівни не було. Однак її привітали теж і судячи з усього, не фанати.

Зокрема, Ротару піднесли на 8 березня розкішний букет тюльпанів і навіть не один. Крім того, їй теж подарували картину, правда в іншому стилі. Співачка виставила у себе в Instagram-Stories всі ці презенти і від себе привітала фанатів з 8 березня.


До слова, напередодні Міжнародного жіночого дня в Росії було проведено соцопитування, результат якого показав, що справжніми жінками є співачки Алла Пугачова і Софія Ротару.

За словами опитаних, справжня жінка повинна берегти сімейне вогнище, займатися вихованням дітей, бути господинею, а також проявляти доброту і турботу. Мабуть, на їхню думку, всі ці якості властиві згаданим артисткам.

Раніше "Hyser" писав про те, що онук Софії Ротару відпустив вуса і став точною копією Діда. Анатолій Євдокименко з роками все більше стає на свого дідуся.

Також наш портал повідомляв, що на інтернет-просторах з'явилося архівне фото, на якому Софія Михайлівна зображена разом з онуком. Цей знімок потішив шанувальників артистки.

Нагадуємо, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко здивував шанувальників сміливою заявою, розмістивши у себе на сторінці символічне фото.