Популярна українська співачка Тіна Кароль ніжно привітала своїх фанатів з 8 березня.

Таким чином, артистка не стала відставати від своїх зіркових колег і теж привітала своїх фанатів з Міжнародним жіночим днем. Користуючись нагодою, знаменитість заодно презентувала і нову колекцію ювелірних прикрас у відповідному пості в Instagram.


Нагадаємо, що Тіна Кароль є обличчям знаменитого ювелірного бренду "Укрзолото", для якого часто знімається в різних фотосесіях з метою представити українцям нові види прикрас. Ось і цього разу співачка вирішила підказати чоловічій частині своєї аудиторії, що їм подарувати своїм другим половинками на 8 березня.

Зокрема, Тіна Кароль опублікувала серію фото, на яких позує в ніжному образі в розкішних сережках і кільцях з білою орхідеєю на руці. Саме так вона презентувала ювелірні прикраси з нової колекції, які описала як лаконічні і одночасно ніжні.


Користувачі залишилися в захваті від такого ніжного образу знаменитості, який, на думку більшість, їй ідеально підходить. Також фанати і від себе у відповідь привітали Тіну Кароль з 8 березня, побажавши їй всього найкращого.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль знялася у відвертій фотосесії, після чого зірвала шквал захоплених компліментів.

Також наш портал повідомляв, що Твань Кароль переодяглася в Тимошенко і пішла у відрив, що випадково потрапило на відео.

Нагадуємо, що у Мережу потрапило рідкісне відео Алли Пугачової і Тіни Кароль на одній сцені.