Кажуть, що мати друзів і вміти їх зберегти - важливіше, ніж мати гроші. Ось тільки В'ячеслав Зайцев на старості років вирішив продати дружбу з людьми, які довгі роки його підтримували.

2 березня 2021 року метру російської моди В'ячеславу Зайцеву виповнилося 83 роки. На відміну від багатьох зірок, відзначати свято в розпал епідемії коронавірусу він вирішив з розмахом і зібрав зіркових друзів і колег в одному з найдорожчих ресторанів Москви "Яръ".

У числі запрошених були Максим Галкін, Тетяна Михалкова, Лев Лещенко, Алла Пугачова та інші VIP-персони. Як розповідав кутюр'є, гостей він запрошував особисто і сценарій свята теж затверджував самостійно.

Однак, свято на честь дня народження В'ячеслава Зайцева обернулося великим скандалом через квитки на банкет. Тим, кому дісталися платні запрошення, обіцяли, що вони за 15 тисяч рублів поспілкуються з зірками і сфотографуються з ними. Не дивно, що Шанувальники не давали знаменитостям проходу. У свою чергу зіркові друзі Зайцева навіть не підозрювали, що їх виставлять на потіху публіці.

Особливо незадоволеною залишилася Алла Пугачова. Їй вже за 70 і співачка не дозволяє фотографувати себе поблизу, тому вона спішно ретирувалася, після того як її обступили натовпи шанувальників на святі з вимогою зробити селфі і дати автограф. Зірка навіть не доторкнулася до закуски - салату з креветками.

"Не ходила і не піду більше", - сказала розсерджена Примадонна журналістом, сідаючи з Галкіним в автомобіль.

Потім фанати накинулися на інших знаменитих гостей свята-Льва Лещенко і Тетяну Михалкову. Співак і дружина режисера Микити Михалкова також з явним роздратуванням поставилися до наскоків невідомих людей, до того ж без масок.

За деякими чутками будинок моди Зайцева зараз знаходиться на межі банкрутства. Можливо, саме з цієї причини важкохворий модельєр вирішив продавати квитки на свій день народження по 15 тисяч рублів кожному бажаючому. В оточенні відомого дизайнера стверджують, що Зайцеву пообіцяли прибуток в 300 тисяч рублів, якщо той дасть можливість ЗМІ бути присутнім на його святі.

ДО РЕЧІ, цікавою деталлю стала відсутність на святі Єгора Зайцева.

Раніше Hyser писав про те, що шанувальники Сергія Звєрєва не знали, яким мужнім красенем він був в армії.

Також писали, що зубожілий за карантин Пригожин показав святковий сніданок до 8 березня.

Нагадаємо, що син Тарзана і Наташі Корольової одружується на стриптизерці.