Фанати Алли Пугачової цього року вирішили неординарно привітати артистку зі святом весни.

Примадонна російської естради щороку відзначає це свято, але у 2020 році вона його пропустила через хворобу, тому любителі творчості співачки вирішили надолужити згаяне. В підмосковне селище Грязь, де проживає Пугачова з сім'єю у своєму замку, з'їхалися шанувальники співачки з усієї Росії. Вони влаштували справжній маленький концерт для неї в першу неділю березня.


Алла Борисівна залишилася вдячна своєму фан-клубу за їхню увагу, але звернулася до натовпу чомусь з балкона. Чоловік знімав все, що відбувається на смартфон, а потім опублікував відео у своєму Instagram.

Судячи з відео, шанувальники Алли Пугачової прийшли до неї не з порожніми руками, а з подарунками, серед яких були не тільки квіти і гостинці, а й портрет співачки. Для всіх присутніх там Пугачова не просто кумир, а справжня богиня, яка своїм мистецтвом завоювала світ.


Користувачі були зворушені такою увагою з боку прихильників Алла Борисівни і відзначили у своїх коментарях, що вона усього того гідна. Правда деякі задалися питанням, чому Пугачова не спустилася до людей, а зверталася до них з балкона, як до "холопів".


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережу потрапило рідкісне відео Алли Пугачової і Тіни Кароль на одній сцені.

Також наш портал повідомляв, що у мережі з'явилося фото виснаженої Алли Пугачової - такою її ще не бачили.

Нагадуємо, що Сергій Сосєдов розповів про пересаджене обличчя Алли Пугачової.