Максим і Гаррі Галкіни не забули привітати всіх жінок з Міжнародним жіночим днем

Короткий відеоролик з привітанням, тато і син Галкіни опублікувавши в офіційному Instagram-акаунті коміка і телеведучого.

8 березня багато зірок і медійних особистостей вітають жінок з весняним святом. Не залишилася осторонь і чоловіча частина величезної сім'ї Алли Борисівни Пугачової. Гаррік разом з Максимом побажали всім жінкам планети залишатися коханими та щасливими. Однак, не згадали ні маму Аллу, ні сестру Лізу.

Втім, напередодні 8 березня, шанувальники Пугачової, як ніби передбачивши такий розвиток ситуації, все ж компенсували брак уваги Максима, і привітали Примадонну практично без приводу під балконом родового маєтку зоряної пари, але з придуманої причини, лаконічно написавши на плакатах "Те саме свято". Не забули "фанати" і прихопити з собою більш скромні матеріальні цінності, зокрема, квіти, надувні кульки, і непомітні, з балкона маєтку Галкіних-Пугачових, якісь згортки з подарунками.

Варто відзначити, що Алла Пугачова і Максим Галкін живуть не в простому дачному будиночку, і їх розкішна резиденція коштує не менше 10 мільйонів доларів, які прихильно дозволив собі витратити, без участі Алли, тільки Максим. Але, схоже, такий "замок" коштує своїх грошей, тому, що на "невеликій" площі в 3 000 квадратних метрів розташовані не тільки 20 житлових кімнат, розкиданих по 6 поверхах, але і басейн, екзотичний зимовий сад, оранжерея і підземний паркінг. Судячи з усього, Максим із запасом привітав Аллу на всі наступні "Ті самі свята".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Данилко проговорився, в якому секретному місці в Ірини Білик є двозначне татуювання.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що "зубожілий" за час карантину продюсер Валерії, Йосип Пригожин, приїхав "скромно" поснідати до своєї старої матері.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що єдиний нащадок Наташі Корольової й "Тарзана", пустився" у всі тяжкі", і зробив пропозицію елітній стриптизерці.