Популярна виконавиця Ані Лорак своєрідним чином привітала жінок з 8 березня.

Сьогодні відзначається Міжнародний жіночий день, з яким поспішили вже привітати своїх фанатів багато знаменитостей, в тому числі і Ані Лорак. Артистка на честь весняного свята опублікувала свіжу фотографію, на якій зображена в обтягуючому чорному боді.


Зверху боді артистка накинула легку шовкову сорочку, а доповнили образ Лорак великі сережки у вигляді доріжок із зірок. У цьому вбранні співачка виглядає розкішно, а ще й знімок анімований. Тобто, коли натискаєш на фото, то по ньому починають падати пелюстки червоних троянд, які кружляють якраз навколо знаменитості.

У своєму привітанні Ані Лорак назвала прекрасну половину людства "квітами цього життя".


Більшість користувачів не залишили без уваги привітання від Ані Лорак і відповіли їй тим же, побажавши справжнього жіночого щастя і любові. Однак деякі написали, що артистці не варто було виставляти таке відверте фото, оскільки тим самим вона порадувала більше не жіночу частину своєї аудиторію, а чоловічу.


Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак зачарувала фанатів сміливим відео, на якому відображено яскравий виступ виконавиці.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак показала величезну щілину на ліфі і поспілкувалася з фанатами на тему образів у кліпі.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала, як виглядає без шевелюри. При цьому перед камерою вона постала в сукні-бюстьє, яке підкреслило розкішні форми.