Популярна українська телеведуча розповіла, як проводить час, поки більш коронавірусною інфекцією

Нещодавно Лілія Ребрик отримала позитивний результат тесту на COVID-19, проте продовжує не сумувати, і радує аудиторію свого Instagram-акаунті новинами про самопочуття.

За словами Лілії, вона поступово повертається до соціальних мереж, але сил все ще вистачає тільки на пасивний відпочинок, а шафи зі своїми нарядами вона так і не перебрала з тієї самої причини. Однак, те, що вона є життєлюбною та оптимістичною особистістю, допомагає їй навіть в такому скрутному становищі знайти свої позитивні сторони.

Зокрема, телезірка має час для того, щоб нарешті перечитати величезну кількість літератури, і виділити трохи свого дозвілля для перегляду популярних стрічок. Розширити її внутрішній світ змогли книги італійця Донато Каррізі "Жінка з паперовими квітами", жіночий роман Розамунди Пілчер" Збирач черепашок" та гучні серіали "Корона", "Хід королеви", "Чорне дзеркало", "В її очах" та "Бріджертони".

В кінці публікації Лілія поскаржилася на те, що дуже втомилася від такого проведення часу і рахує дні до моменту завершення хвороби, також не забувши побажати здоров'я і своїм "фоловерам". Фанати, своєю чергою, теж побажали їй все, чого так не вистачає телеведучої: "Скоріше одужуйте, без Вас нудно, не вистачає вашої яскравості, посмішки і впевненості.", "Лілічка виздоровлюйте поскоріше,ви мені дуже подобаєтесь як людина,ваша усмішка щира та ви дуже хороша людина" та "Ліліана виздоровлюйте скоріше посилаю вам добрий настрій і сили...".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/liliia.rebrik/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/liliia.rebrik/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що епатажний Сергій Звєрєв, поки служив в армії СРСР, виглядав зовсім не так нескромно, як ми вже звикли.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Федір Добронравов "злив" у Мережу кадри з останнього сезону серіалу "Свати".

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Андрій Данилко не зміг зберегти чужий секрет, і розповів, в якому нескромному місці в Ірини Білик є татуювання квітки.