Скандальний російський стиліст Сергій Звєрєв показав, як він виглядав за часів своєї служби в армії.

Скандальний Сергій Звєрєв прославився тим, що він створив собі вельми епатажний стиль. Його складно уявити без яскравого одягу, яка, як правило, прикрашена величезною кількістю страз. Він завжди вмів до себе привертати увагу. Крім того не варто забувати про те, що Сергій переніс не одну пластичну операцію, за допомогою яких практично повністю змінив свою зовнішність.

Але мало хто знав про те, що незважаючи на всю свою брутальності Сергій Звєрєв також служив в армії. Це було ще за часів Радянського Союзу. Проте у нього залишилися фотографії з того часу. Ними він вирішив поділитися на своїй сторінці в соціальній мережі. Сергій показав себе в армійській формі.

"Моє фото з дембельського альбому. Вітаю всіх, хто служив, хто віддав борг Батьківщині, захищав честь країни!!! Я на фото в перший рік моєї служби в лавах Радянської Армії", - підписав знімок Сергій Звєрєв.

Відзначимо, що на цьому фото юного майбутнього стиліста просто не впізнати. Шанувальники також не з першого разу визнали шоу-мена.

"Я в шоці😮 і не впізнала б 👏 👏 👏 і не знала, що служили. Моя повага тільки зростає...Просто браво🌷, Який гарний Сережа 😍, Який славний хлопчисько✈✈️!!!!!Зі святом Вас, Сергію!!!!Ви найкращий!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️, О магад!!! Я в шоці! Який гарний!!! З днем захисника Вітчизни, Сергій ♪ бажаю Вам всіх благ, продовжуйте так само радувати дам своїм оптимізмом і красою♪., Красунчик😍 🤍", - написали віддані шанувальники в соціальній мережі.

Раніше Hyser писав про те, що у Мережу потрапило рідкісне відео Алли Пугачової і Тіни Кароль на одній сцені.

Також писали, що син Тарзана і Наташі Корольової одружується на стриптизерці.

Нагадаємо, що внучка Ющенка показала, як святкує день народження на Мальдівах, купальник практично нічого не приховує.