У мережі показали відео першої появи Тіни Кароль і Алли Пугачової на одній сцені.

Вперше Тіна Кароль голосно заявила про свій талант як співачки на конкурсі "Нова хвиля - 2005". Тоді вона отримала саме приз від Алли Борисівни. Це було 50 тисяч доларів. Варто сказати, що на той час ця була досить значна сума грошей, яка б допомогла будь-якій зірці розкрутитися і зробити хороший ривок у своїй кар'єрі.

Але Тіна Кароль мала ще великий талант, на який відразу ж багато хто звернув увагу. Крім того, вона була завзята і активна. Складно було не помітити таку яскраву зірку, яка підкорила всіх з однією лише піснею.

Після того, як всі учасники представили свої композиції, Алла вийшла на сцену, щоб оголосити того, хто став переможцем її іменної премії. У той момент дві зірки - Тіна Кароль і Пугачова - опинилися на одній сцені. Тіна в подяку за те, що Примадонна вибрала саме її, подарувала їй великий букет квітів.

Відео було розміщено на Youtube. У коментарях користувачі мережі відзначили, що Тіна завжди заслуговувала цю нагороду і повністю її виправдала, тому що за цей час стала справжньою Дівою української естради.

"Тіна Кароль приз Алли Пугачової виправдала на 100!, Тіна це заслужила! Пугачової респект!!, Тіна дуже талановита співачка! Красуня і розумниця! З тих часів подобається. А Алла Борисівна , як завжди, підтримує таланти. Нашу Севару відкрила Росії..)), Браво Пугачової! Наша Тиночка-найкраща!!!, Як приємно за нашу Тіну, розумничка. Прикольна ще така., Тіна та Алла офігенні❤️ 🥰 😍 , Гроші Тіна отримала і зняла кліп Вище хмар.",- написали в мережі.

Раніше Hyser писав про те, що подружжя Газманови "виграли" безкоштовну подорож на Мальдіви.

Також писали, що Христина Асмус розповіла, кому облизує пальці.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото виснаженої Алли Пугачової, такої її не бачили.