Співачка Віра Брежнєва здивувала фанатів новим образом.

Співачка Віра Брежнєва не перестає дивувати своїх фанатів. Вона кожен раз намагається підібрати для себе цікавий і привабливий образ. Цього разу вона перевершила навіть саму себе. Адже вона вирішила змінити вже увійшла в звичку зачіску. На цей раз Брежнєва постала перед шанувальниками в накрученими в дрібний локон волоссям. Варто сказати, що з такою незвичайною зачіскою вона була дуже схожа на співака Валерія Леонтьєва.

Свій образ Віра Брежнєва доповнила чорним піджаком вільного крою і великими сонцезахисними окулярами. И цілому, образ вийшов дуже романтичним і ніжним.

"Музика - це самий прямий шлях для того, щоб передати емоції, почуття, думки 💭 і я дуже рада бачити, що Ви отримали меседж, який є в новому треку «ти не один»!",- підписала свою нову публікацію чарівна Віра Брежнєва.

У коментарях шанувальники подякували співачці за те, що вона радує їх новими піснями і не перестає приємно дивувати. Вони з нетерпінням чекають вже нового сюрпризу від Брежнєвої.

"Ми не одні тут☺ я таааак відчуваю твою підтримку, Віра! Дякую тобі за тебе♥️ Нехай ця пісня підтримує всіх, хто чує її в потрібний момент ☺ , Вірочка, яка лапочка!❤️❤️, Подумала Алегрова ♪ , Ви така красива. Зі святом Вас бажаю здоров'я щастя і благополуччя. 😍😍😍😍❤️❤️❤️. Ви найкраща., Неймовірна Віра 😍 🔥 🔥 🔥 , Яка гарна пісня. Віра, ви дивовижна людина. А який не звичний образ 🔥, Вау, яка леді 😍 💚 , Віра, ви диво🙂👍👍👍❤❤❤🌺🌺🌺🌺 окуляри супер!!!",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Вєрка Сердючка разом з мамою стануть ведучими "Орла і решки".

Також писали, що у мережі з'явилося фото виснаженої Алли Пугачової, такої її не бачили, перші подробиці і кадри жаху.

Нагадаємо, що Еастя Каменських в одній лише футболочці показала фото зі спальні.