Аліна Гросу з'явилася на заході з бойфрендом

Мила дівчинка з кучериками, яка співала про "Бджілку" перетворилася на світську левицю і справжню красуню. Аліна стала не тільки успішною співачкою, але ще й актрисою. Ось тільки в особистому житті у співачки було не все гладко. Мабуть, Аліна знайшла собі нового бойфренда. Телеведуча Катя Осадча взяла інтерв'ю у парочки, відео з'явилося в YouTube.

До слова, Аліна не раз з'являлася з цим чоловіком ще бувши одружена з російським бізнесменом. Не дивно, що про їхні особливі почуття давно ходили чутки.

Однак, масла у вогонь підлив недавній кліп, в якому Аліна Гросу і Роман Полянський не тільки поводилися як закохана пара і цілувалися, але ще і виконали пісню "Рушник".

Поки фанати співачки не зрозуміли до кінця, це їх піар-хід або ж у пари дійсно роман. Співачка теж не поспішає спростовувати ці чутки, тримаючи інтригу.

Тільки недавно Аліна розповідала Каті Осадчій деталі її невдалого шлюбу і важкого розлучення, як телеведуча вже бере у співачки інтерв'ю з новим чоловіком.

На питання, чи є Роман Полянський її передбачуваним новим коханим, співачка сказала, що коли збереться виходити заміж, тоді всі й дізнаються.

Також Катя Осадча підмітила, що у Аліни вже був невдалий досвід відносин з росіянином, на що Роман зазначив, що він наполовину українець.

За словами Романа, майже всі його предки з України, тому як мінімум на 50% він українець.

При цьому, співачка додала, що Роман вже став вчити українську мову і вирішив перебратися до Києва.

Також Аліна зізналася, що після невдалих відносин з чоловіками, вона вирішила не поспішати з висвітленням свого статусу в пресі.

Співачка навіть заявила, що можливо покаже публіці свого чоловіка, коли вже матиме від нього дітей. Тоді, як зазначила Аліна, все стане ясно, що ж між ними.

Співачка додала, що з Романом вони зараз активно співпрацюють. Він знімається у неї в кліпах, а вона - в його фільмах.

На запитання Каті Осадчої, чи живуть вони разом, Аліна нічого не відповіла.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Оля Полякова останнім часом потрапляє в скандал за скандалом. Від "Суперблондинки" дісталося Тіні Кароль, Ірині Федишин і Камалії, тепер черга дійшла і до Аліни Гросу.

Також ми писали, що Аліна Гросу дала пораду Тіні Кароль, як провчити Олю Полякову за слова про "плакальницю на похоронах".

Нагадуємо, що Аліна Гросу з'явилася в компанії 71-річного співака, здивувавши багатьох фанатів.